kleuteronderwijs met kleuterkracht

Kleuteronderwijs

Kleuteronderwijs met Kleuterkracht

Het kleuteronderwijs is belangrijk als een goede basis voor de leerlingen van je school. Daarom is het  juist óók belangrijk om als juf of meester ‘goed gereedschap’ in huis te hebben. Met de pakketten en thema’s van Kleuterkracht kun je met de kinderen in de groepen 1, 2 en 3 volop aan de gang gaan.  Ze zijn handelend bezig vanuit spelsituaties en er zijn prachtige activiteiten voor de kring.

Kleuterkracht pakketten en thema’s

Kleuterkracht levert pakketten en thema’s. Die vallen allen binnen het domein taal- en leesontwikkeling. Hier hebben we bewust voor gekozen, omdat dit lastiger is om handelend en concreet aan te bieden. Wij maken gebruik van zeven leerlijnen. Die zijn afgestemd op de SLO doelen. Zo heb je als kleuterjuf- of meester een compleet pakket dat zowel individueel als via het Digibord beschikbaar is en zelfs online!

Omdat we regelmatig nieuwe thema’s op de markt brengen, kun je Kleuterkracht het hele jaar inzetten. Dat doen we door abonnementen aan te bieden en zo kun je al van start vanaf €4,- per maand. Ons meest verkochte pakket is Kleuterkracht AB. De leerkracht werkt met dit pakket het hele jaar door met een doordacht plan en een complete methode. Dat scheelt veel tijd!

Overgang naar groep 3

Met Kleuterkracht is de overgang van groep 2 naar 3 soepel. Dit komt omdat we de lessen voor groep 3 eveneens op dezelfde manier aanbieden.  Alle pakketten en thema’s zijn trouwens voorzien van een flink pakket lesmateriaal en opdrachtkaarten die te downloaden zijn via onze website. Zo kunnen de kinderen zelf aan de slag!

Uniek voor het kleuteronderwijs

Met Kleuterkracht hebben wij een uniek product voor de eerste 3 leerjaren van de onderbouw. De juffen en meesters leren bovendien zelf automatisch na verloop van de tijd onze methode kennen en kunnen dan vervolgens ook zelf aan de slag gaan met eigen thema’s. Start vandaag dus nog met Kleuterkracht!