Informatie

Kleuterkracht Thema’s

De prijs voor een Kleuterkracht thema is € 9,50 en dan kun je daar 6 weken (42 dagen) gebruik van maken vanaf moment van bestelling en afrekening.

Kleuterkracht Pakketten

Alle prijzen zijn per jaar. Er is sprake van minimaal 1 jaar abonnement. Naast het product is er sprake van een toeslag per gebruiker.

Kleuterkracht Pakket A of B

t/m 8 gebruikers € 198,00
t/m 16 gebruikers € 396,00
t/m 24 gebruikers € 594,00

Kleuterkracht Pakket AB

t/m 8 gebruikers € 360,00
t/m 16 gebruikers € 720,00
t/m 24 gebruikers € 1.080,00

Prijs per gebruiker

Prijs per gebruiker € 18,00 (iedere gebruiker heeft een unieke login en het is niet mogelijk deze uit te wisselen met een andere gebruiker).  Korting bij 3-jarig abonnement: 10% (vooraf gefactureerd)

Alle prijzen zijn per jaar.

Prijzen op 1 september 2022

Thema of product bestellen

Om te bestellen kun je naar een product gaan (pakket of thema) en daar klikken op Bestellen.

Het Kleuterkracht pakket bestellen

Alle pakketten bieden wij aan als abonnement. Je mag zelf bepalen hoe lang je het abonnement wilt laten duren, de looptijd is wel minimaal 1 jaar en wordt stilzwijgend jaarlijks verlengd. 

Kleuterkracht is gerechtigd om de overeengekomen vergoedingen te indexeren. Zie verder onze algemene voorwaarden

Abonnement opzeggen of aanpassen

Stuur een mail naar verkoop@kleuterkracht.com en vermeld de naam van de organisatie, contactpersoon en je bestelnummer (zie Mijn Account / Bestellingen). Geef aan voor welke pakketten en/of thema’s je het abonnement wilt opzeggen of wilt aanpassen. Bij opzegging sturen wij een bevestiging en na akkoord hierop wordt het abonnement opgezegd. Opzeggingen dienen minimaal 1 maand voor het einde van de jaarlijkse periode te worden doorgegeven. Een jaarlijkse periode duurt vanaf de besteldatum tot deze datum een jaar later en daarna telkens weer een jaar later.

De thema’s dienen gelijk afgerekend te worden. Bij de pakketten ontvang je een factuur. Na ontvangst van onze factuur kun je betalen (binnen 14 dagen) door het bedrag over te maken naar ons bankrekeningnummer met vermelding van je factuurnummer. 

Na het afrekenen wordt er een Mijn Account voor je aangemaakt op Kleuterkracht. De accountgegevens ontvang je per mail. Bewaar je gegevens goed. Je kunt met de accountgegevens inloggen in Mijn Account. Hier zie je alle accountgegevens en de producten die beschikbaar zijn.

Om in te loggen maakt Kleuterkracht gebruik van Two Factor Authentication (2FA). Je dient hiervoor de Google Authenticator app te downloaden  Telkens als je gaat inloggen, moet je een code invoeren die je met de app verkrijgt. Bekijk hier een instructie.

Je moet ingelogd zijn om je producten te kunnen gebruiken.

Ga vervolgens naar Mijn Account en naar het onderdeel ‘Jouw producten’. Klik het gewenste product waarmee je wilt werken aan. In het product ga je naar ‘Product inhoud’ en daar klik je op het betreffende onderdeel wat je wilt behandelen. 

Als je bent ingelogd kun je de producten ook starten bij het onderdeel ‘Producten’ en dan te klikken op het product dat je hebt aangeschaft.

Annulering is alleen mogelijk bij Kleuterkracht pakketten. Indien je de bestelling of een onderdeel van een bestelling wilt annuleren dan kun je een mail sturen naar verkoop@kleuterkracht.com. Wij hanteren 15% annuleringskosten. Annuleringen dienen binnen 7 dagen te geschieden.

Onze voorwaarden kun je bekijken op de pagina Algemene Voorwaarden.

Onze privacy verklaring kun je bekijken op pagina Privacyverklaring.