Herfst thema

Herfst thema voor kleuters

Ben je op zoek naar een herfst thema voor kleuters? Kleuterkracht biedt op dit moment twee herfst thema’s aan: Kleuterkracht thema Kabouterfeest en Kleuterkracht thema De Boswachter. De thema’s die wij aanbieden, vallen binnen het domein taal- en leesontwikkeling en zijn voorzien van mooie en kleurrijke illustraties die kleuters enorm aanspreken. Alle 7 leerlijnen in ieder thema zijn afgestemd op de SLO-doelen.

Bij het Kleuterkracht thema De Boswachter wordt daarnaast specifiek gekeken, wat er gedaan kan worden aan zwerfafval. Dit zorgt ervoor, dat jonge kinderen zich hier al heel vroeg bewust van worden.

Kleuterkracht thema De Boswachter

Dit prachtige, groene thema maakt de kinderen o.a. bewust van het zwerfafval in de natuur en in onze bossen. Wat kunnen de kinderen hier zelf aan doen? Bekijk het thema.

Kleuterkracht thema Kabouterfeest

Samen met de kabouters Pom en Puk gaan we naar het kabouterbos, dat in herfsttinten getooid is en waar een spannend avontuur beleefd wordt. Bekijk het thema.

De voordelen van Kleuterkracht thema’s

Alle Kleuterkracht thema’s zijn 6 weken (42 dagen) te gebruiken voor maar € 9,50 en na het afrekenen kun je direct aan de slag gaan met je gekochte thema. Tijdens het werken met een thema, werk je met alle leerlijnen en op diverse niveaus. Zo kan iedere leerling op zijn eigen niveau de leuke lessen volgen.  De kinderen zijn veel handelend bezig en kunnen samen, of ieder apart, aan opdrachten werken. Bij ieder thema is bovendien volop lesmateriaal gratis te downloaden en printen