Over Kleuterkracht

Kleuterkracht is een bedrijf dat door mensen uit de praktijk en met name uit het kleuteronderwijs, is opgericht.

Dit is Kleuterkracht

Hetty Timmer en Coby Huizing zijn al meer dan 30 jaar actief in het kleuteronderwijs en beiden nog steeds werkzaam als leerkracht in groep 1-2 / 3. Hetty maakt de inspirerende lessen en wordt daarbij ondersteund door Wim van Graas en Coby Huizing. Wim is ook actief geweest als leerkracht in het basisonderwijs en zorgt voor de illustraties. Het team van Kleuterkracht bestaat verder nog uit Sam Roda en André Rosing, die het ict-onderdeel voor hun rekening nemen.

Kleuterkracht  gebruikt de kennis van de toenmalige KLOS, heeft jarenlange ervaring in het kleuteronderwijs en is inmiddels al heel wat jaren actief met het bedenken, maken en leveren van producten en diensten voor deze doelgroep.

Wij werken nauw samen met een grote groep kleuterjuffen en -meesters. Zij testen onze producten en zijn kritisch op het werk wat wij maken en leveren. Onze missie is het kleuteronderwijs en het onderwijs aan groep 3 op de juiste manier aan te bieden, waarbij de kinderen handelend bezig zijn en daardoor de wereld om hen heen te ontdekken en beleven.